Veganske rispapirruller med tofu, mango og peanut

Disse lækre, spicy vegetar rispapirruller er også veganske, da de er 100% plantebaserede. Det er virkelig nemt at lave, da det ikke skal opvarmes. Derudover er det bare en fantastisk måde, at få rå grøntsager på. Selv de fleste børn elsker at spise grøntsager på denne måde, da de selv kan få lov til at bygge deres rispapirrulle op. De er både gode til frokost, som forret og til hovedret. Smagsbalancen er fantastisk, og jeg lover dig at de vil gøre lykke i de fleste munde.

 

Vegetar rispapir ruller:

Rispapir (så mange I kan spise)

Spidskål eller hvidkål

Spinat

2 mangoer

1 pakke røget tofu (kan købes i Aldi)

1 bundt koriander

Shiracha

 

Peanut sauce

2 spsk. peanutbutter

Saft fra en halv citron

3 spsk. sojasauce

1 spsk. vand

1 fed hvidløg

 

Metode:

1. Klargør spidskål, spinat og mango ved at skære i tynde skiver. Skær også den røgede tofu i tynde skiver.

2. Pluk korianderbladene.

3. Lav peanut sauce ved at blende alle ingredienserne sammen indtil saucen er helt cremet.

4. Alle i familien kan fylde rispapiret med det som de vil have i. Husk at de skal opblødes i vand først. Hvis ikke I har prøvet det før, så er der behjælpelige tutorials på YouTube.

God fornøjelse med opskriften :)

Kærligst, 

Catharine

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort