Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe jeres måltider?

Vi er på vej ud i de danske supermarkeder. Følg os på Facebook eller Instagram for opdateringer vedr. hvornår vi rammer hylderne.

Er jeres måltider økologiske?

Vores græskar/linse suppe er økologisk, mens vores svampeboller er konventionelle. Vores plan er at løbende udvide sortimentet af både økologiske og konventionelle produkter, så der er noget for enhver smag – og for enhver pengepung.

Hvorfor er alle jeres måltider ikke økologiske?

Vores ambition er at bidrage maksimalt til en mere bæredygtig madkultur. Det vigtigste skridt for at opnå dette er et skift fra animalske til plantebaserede fødevarer. Eksempelvis går der 7 kg korn til at producere 1 kg oksekød og 4 kg korn til hvert kg svinekød. Ved at skifte fra konventionelle animalske produkter til konventionelle plantebaserede produkter opnås således en reduktion i sprøjtegifte på 75% til 86%. En yderligere reduktion kan opnås ved at skifte fra konventionelt til økologisk plantebaseret, men den største reduktion opnås ved at fravælge animalske produkter. Ved at tilbyde konventionelle platebaserede produkter gør vi det så nemt som muligt for folk at spise flere plantebaserede måltider.

Er jeres emballage miljøvenlig?

Vi er tilhængere af en cirkulær økonomi, hvor ressourcer genanvendes i videst muligt omfang. Vores emballage består derfor af 100% genanvendeligt plastik. Sammenlignet med plastforbrænding giver genanvendeligt plastik reduktion af både CO2-udledning og ressourceforbrug. Som miljøbevidst forbruger skal du naturligvis sortere dit affald korrekt for at skåne miljøet mest muligt.