
Deklaration
Næringsindhold | pr. 100 g | Energiprocent* |
---|---|---|
Energi, kJ | 145 | – |
Energi, kcal | 35 | – |
Fedt, g | 0,3 | 7,7E% |
– heraf mættede fedtsyrer, g | 0,1 | 2,5E% |
Kulhydrat, g | 5,5 | 64,5E% |
– heraf sukkerarter, g | 1,8 | – |
Kostfibre, g | 1,4 | 7,8E% |
Protein, g | 1,7 | 20E% |
Salt, g | 0,7 | – |
Ingredienser
Græskar, gulerod, kartoffel, tomat, løg, røde linser, tomatpure, citronsaft salt (tilsat jod), hvidløg, karry (gurkemeje, koriander, fennikel, bukkehorn, chili, salt, spidskommen, kommen), ingefær, garam masala (spidskommen, kardemomme, koriander, sort peber, nellike, kanel, cayennepeber).
*Her refereres der til Fødevarestyrelsens anbefaling for fordeling af makronæringsstoffer i kosten (https://altomkost.dk/fakta/naeringsindhold-i-maden/energiprocenter/)
- Fedt: 25-40E%, hvoraf max 10E% kommer fra mættet fedt
- Kulhydrat: 50-60E%
- Protein: 10-20E%
Serveringsforslag: Toppes med rå æbletern og ristede græskarkerner. Spises med groft brød til.